Nieuwbouw - SC Elshout voetbal

Nieuwbouw

Nieuwbouw

🏁 π—›π—²π˜ 𝗲𝗢𝗻𝗱𝗲 π—Άπ˜€ 𝗢𝗻 π˜‡π—Άπ—°π—΅π˜ 🏁

22 augustus 16:00  Nu de bouwvak in het zonnige zuiden erop zit, begint de afronding van de nieuwbouw ook dichtbij te komen. Op de afbeelding zie je het beoogde interieur van ons vernieuwde thuis, ontworpen door onze eigen Pleun van Venrooij. Om deze droomkantine naar de werkelijkheid te brengen hebben we jouw steun nog steeds hard nodig! Je hebt nog iets meer dan 2 weken om een directe bijdrage te leveren aan de nieuwbouw. En met een tussenstand van ongeveer €75.000 ten opzichte van ons ambitieuze doel van €100.000 zijn we erg dichtbij. Hoe klein of groot de bijdrage is, alle beetjes helpen! Wil je nog iets bijdragen? Zorg er dan voor dat je je vóór 1 september via de website of nieuwbouwscelshout@gmail.com meldt!


🚧 Een kijke achter de schermen zonder je te melden bij de uitvoerderπŸ‘·β€β™‚οΈ

12 mei 12:00  Vanuit alle hoeken en standen een schot op ons doel; een prachtige accommodatie voor sporttalent van jong tot oud! De ruwbouw is in de afrondende fase en er is gestart met het aanbrengen van de houten gevelbekleding! Al het harde werken geeft dus mooie resultaten tegen het einde van het voetbalseizoen. Die resultaten kunnen we natuurlijk niet behalen zonder onze sponsoren. De nieuwbouw heeft er ook een aantal sponsoren bij: - JdL bouwadvies - Plantenkwekerij Brabant Plant BV - W.J. Geelen Groente & Fruit De bovenstaande sponsoren worden dus toegevoegd aan het illustere rijtje van SC Elshout nieuwbouw sponsoren, bestaande uit: - Rabobank De Langstraat - JM VAN DELFT en ZN - Assurantiekantoor van den Hoven - WDLdrank.nl - Drankenhandel Walther de Louw - Kwekerij De Naulanden - Van Sluisveld Steel Projects B.V. - Van Sluisveld Groep - Kwekerij de Kooi - Melkveebedrijf van Heesch - Van Delft Elshout - Mandenmakers transport - TST Group - Van der Linden Transport Wil je ook in dit rijtje komen? Of wil je als particulier een steentje bijdragen? Mail dan naar nieuwbouwscelshout@gmail.com !meer »


𝟰 π—»π—Άπ—²π˜‚π˜„π—² π˜€π—½π—Όπ—»π˜€π—Όπ—Ώπ—²π—» 𝗯𝗿𝗲𝗻𝗴𝗲𝗻 π—Όπ—»π˜€ π—Όπ˜ƒπ—²π—Ώ 𝗱𝗲 π—΅π—²π—Ήπ—³π˜!!

12 april 13:00  Door de bijdragen van Van Delft Elshout, Mandemakers Transport Bv, TST GROUP BV Technical Solutions Together en Van Der Linden Groep Waalwijk zijn we over de helft richting ons spaardoel van €100.000. In combinatie met de verschillende spaaracties en de eerdere sponsoren. Wil jij ook bijdragen aan het nieuwe clubgebouw? Neem dan even contact op met nieuwbouwscelshout@gmail.com voor de verschillende mogelijkheden! 🤍💙 De nieuwbouw wordt mede mogelijk gemaakt door: - Rabobank De Langstraat - JM VAN DELFT en ZN - Assurantiekantoor van den Hoven - WDLdrank.nl - Drankenhandel Walther de Louw - Kwekerij De Naulanden - Van Sluisveld Steel Projects B.V. - Van Sluisveld Groep - Kwekerij de Kooi - Melkveebedrijf van Heesch


Update nieuwbouw 29 maart 2023

29 maart 13:00  Aan de buitenkant kan iedereen zien dat er hard gewerkt wordt aan onze mooie nieuwe accomodatie. Met de onderstaande video nemen we jullie ook een keer mee naar de binnenkant van het mooie gebouw! De bouw wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren: - Rabobank De Langstraat - JM VAN DELFT en ZN - Assurantiekantoor van den Hoven - WDLdrank.nl - Drankenhandel Walther de Louw - Kwekerij De Naulanden - Van Sluisveld Steel Projects B.V. - Van Sluisveld Groep - Kwekerij de Kooi - Melkveebedrijf van Heesch meer »


Update nieuwbouw

31 januari 19:45  Als je over de Dekkerseweg wandelt dan zie je al duidelijk verschil. Aannemingsbedrijf De Wit Drunen/ Breda is hard aan het werk op Sportpark d'n Donk. Hoe hard?! Check dan de onderstaande video. Ook krijg je meer informatie over de duurzaamheid van het gebouw.meer »


Sponsors beginnen warm te lopen

31 januari 19:30  Leden van de ledenraad van de Rabobank reikte gisteren een prachtige cheque uit. Rabobank De Langstraat bedankt voor deze bijdrage. Ook Kwekerij de Kooi, Kwekerij de Naulanden, Assurantiekantoor van den Hoven en JM VAN DELFT en ZN hebben toegezegd hun steentje bij te willen dragen. Dank daarvoor! Wil je met jou bedrijf ook je steentje bij dragen? Check de flyer en neem contact met ons op via: nieuwbouwscelshout@gmail.com.


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!