Nieuwbouw - SC Elshout voetbal

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Update nieuwbouw

Vandaag, 31 januari 19:45  Als je over de Dekkerseweg wandelt dan zie je al duidelijk verschil. Aannemingsbedrijf De Wit Drunen/ Breda is hard aan het werk op Sportpark d'n Donk. Hoe hard?! Check dan de onderstaande video. Ook krijg je meer informatie over de duurzaamheid van het gebouw.meer »


Sponsors beginnen warm te lopen

Vandaag, 31 januari 19:30  Leden van de ledenraad van de Rabobank reikte gisteren een prachtige cheque uit. Rabobank De Langstraat bedankt voor deze bijdrage. Ook Kwekerij de Kooi, Kwekerij de Naulanden, Assurantiekantoor van den Hoven en JM VAN DELFT en ZN hebben toegezegd hun steentje bij te willen dragen. Dank daarvoor! Wil je met jou bedrijf ook je steentje bij dragen? Check de flyer en neem contact met ons op via: nieuwbouwscelshout@gmail.com.


Nieuwbouw van start gegaan.

5 november 12:45  Woensdag 2 november was het dan eindelijk zover. Na mooie en inspirerende woorden van Wethouder van Gemeente Heusden Martijn van Esch en voorzitter van de OMNI-vereniging Casper van der Brandt was het aan onze ereleden om symbolisch met een eerste schep zand de bouw van onze nieuwe accommodatie van start te laten gaan. Naast een fijne plek om te kunnen sporten zal sportpark d'n Donk de komende maanden ook vooral een bouwplaats zijn. Maar we kijken uit naar het eindresultaat.


Grensrechter Rini neemt afscheid van SC Elshout 1.

28 september 10:30  Op zondag 18 september nam Rini van den Hoven na 25 jaar op grootse wijze afscheid als grensrechter van het 'vlaggenschip ' van SC Elshout. Na de thuis overwinning tegen Baardwijk (1-0) werd hij door het bestuur, de spelers en ook de trouwe supporters uitgebreid bedankt. Dit gebeurde tijdens het feest ter gelegenheid van de seizoen opening op sportpark d’n Donk. Voor deze middag werd iedereen verzocht zijn of haar foutste bloes aan te trekken. Ook stond de middag weer in het teken van de nieuwbouw en de diverse sponsoracties hieromheen. Sportpark Den Donk werd tot feestlocatie omgedoopt met feesttent, springkussen, hamburgertent en loterij. Nu de bouwvergunning is afgegeven verwachten we snel aan de gang te kunnen. De nieuwbouw kost uiteraard veel centjes waarbij via activiteiten, ledenacties en sponsoren de club geld bij elkaar wil harken. Rini mocht de eerste tussenstand onthullen. Inmiddels staat de teller op bijna euro 18.000. Daarnaast is de club superblij dat JM van Delft en Z'n Gevelbouwers die eerste toegezegde sponsor is van een nieuwe kleedkamer. Samen met onze leden en de Elshoutse gemeenschap krijgen we deze fantastische nieuwe accommodatie voor elkaar. De komende maanden zal hier hard aan gewerkt worden en zullen we onze sponsoren benaderen. Ook bedanken we Rini nogmaals voor al die jaren dat hij trouw ons “vlaggenschip” als grensrechter heeft ondersteund.


Online invulformulier sponsorpakketten voor leden

4 mei 10:00  Sinds het bouwerbal is het mogelijk je aan te melden voor het aanschaffen van een sponsorpakketen. Dit kan vanaf nu ook via de website. Klik op dit artikel om naar het invulformulier te gaan. meer »


Sponsorpakketten voor leden van SC Elshout

14 april 11:00  Om zo wat extra geld in het laatje te brengen voor de inrichting van de nieuwe kantine zijn er sponsorpakketten voor leden bedacht. Deze pakketten luisteren naar de ludieke namen als de dorstige drinker, de vriend van, de gulle gever en het zonnetje in huis. We hebben geprobeerd pakketten samen te stellen voor iedere portemonnee. Zie foto voor meer informatie over deze pakketten. Ook hebben we middels een video uitproberen te leggen wat de pakketten in houden. Wil jij nu 1 van de pakketten aanschaffen, neem dan even contact op met de leden van de commissie of stuur ons een mailtje naar nieuwbouwscelshout@gmail.com. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!