Nieuwbouw

Nieuwbouw

Aftrap bouwteam nieuwbouw SC Elshout

23 september 12:00  Woensdag avond 22 september heeft de kick-off vergadering plaatsgevonden tussen de bouwcommissie SC Elshout en de beoogde uitvoerende partijen. Bouwkundig De Wit uit Drunen, en installatietechnisch Van Delft uit Nieuwkuijk. Deze partijen zijn als beste uit de bus gekomen, na een meervoudig onderhandse aanbesteding door de gemeente Heusden. De partijen hebben ingeschreven middels een plan van Aanpak en een eerste begroting. In bouwteamverband gaan deze partijen in opdracht van, en in samenwerking met de gemeente Heusden en de club de komende maanden tot en met december hard aan de slag om het ontwerp van onze nieuwe accommodatie tot in detail voor te bereiden. Het gezamenlijke doel is om in januari de schop in de grond te zetten. Kortom; de start van de bouw komt steeds dichter bij!

Fietstocht SC Elshout

20 juli 8:30  Nu het begin van de nieuwbouw van het sportcomplex van SC Elshout steeds dichterbij komt wordt het financieren ervan steeds belangrijker. Daarom organiseert SC Elshout elke maand een leuke activiteit voor leden en niet-leden om zo een extra centje in het laatje te krijgen. Zondag 18 juli stond er een fietstocht op het programma. Er waren 4 verschillende tochten uitgestippeld, zodat elk type fietser aan zijn trekken kon komen. Er was MTB-route die door de Drunense Duinen liep, bij de wielerronden werden de deelnemers via Poederoijen over Hedel terug naar Elshout gestuurd, bij de route voor de stadsfiets die langs de Bergsche Maas kwam kon de waterstand goed in de gaten gehouden worden en voor de jeugd was er een leuke foto-fiets- speurtocht uitgezet door de straten van Elshout. Vanaf 11: 00 uur kon er vertrokken worden vanaf sportpark Den Donk, als je netjes het inschrijfgeld betaald had ontving je de papieren voor de route. Ook stonden er een bidon, keycord en sport poedertje klaar die opgelost kon worden in je bidon. Zeker met dit warme weer moest er goed gedronken worden. Deze spullen werden mogelijk gemaakt door sponsoring van Rabbit Bikestore en The Mechanic-parts. Inschrijfgeld gaat in zijn geheel naar de inrichting van de nieuwe kantine, in totaal is er €661,00 opgehaald met deze fietstocht. Een extra waardering gaat uit naar Kwekerij de Stigt die het inschrijfgeld tot 100 deelnemers heeft verdubbeld, waarmee het eindbedrag van deze actie op €1161,00 komt. Na afloop kon er onder het genot van een koud drankje nagepraat worden in de kantine, maar het merendeel van de deelnemers genot ook nog heerlijk van het zonnetje. Sponsoren en alle deelnemers bedankt voor deze geslaagde dag!


Fietstocht SC Elshout 18 juli 2021

6 juli 17:00  Het is al even geleden, maar SC Elshout organiseerde jaren geleden jaarlijks een fietstocht. De laatste keer is alweer 32 jaar geleden maar daar komt deze zomer verandering in! Op zondag 18 juli staat de fietstocht weer op de SC Elshout kalender. Deelnemers kunnen starten vanaf sportpark den Donk en er is keuze uit een aantal mogelijkheden en afstanden. Inschrijfgeld is €5,- per persoon, maar dit geld gaat rechtstreeks naar de financiering van de inrichting van de nieuwe kantine. Bij terugkomst is de kantine nog geopend, zodat de fietstocht nog even na besproken kan worden onder het genot van een hapje en een drankje. Ook zullen de winnaars van de fotozoektocht bekend gemaakt worden. Dus schrijf je nu in: Email: lucvannoort@hotmail.com Whatsapp: 06-13180195 Trap jij ook onze kantine bij elkaar?!


Aftrap sponsoracties nieuwe accomodatie SC Elshout

9 juni 8:45  Zondag 6 juni is door een SC Elshout promotie team (leden van de afdelingen voetbal en handbal) de aftrap gegeven voor de bouw van de nieuwe accommodatie. De kampioens kar die voor deze middag omgetoverd was in een promotie kar reed door de straten van Elshout. De kar was versierd in de clubkleuren en er hingen banners waarop de prachtig schetsen van de nieuwe accommodatie te zien waren. Nadat er een vrijwillige bijdragen gedaan was, mochten de Elshoutenaren middels een worp met een handbal of schot met voetbal een poging wagen een pion omver te krijgen. Lukte dit dan mocht er gegrabbeld worden naar leuke SC Elshout merchandise. De vrijwillige bijdragen gaat rechtstreeks naar de bouw en inrichting van de nieuwe kantine, waar de club zo’n 100.000 euro voor nodig denkt te hebben. Deze ton willen we generen d.m.v. sponsoracties en gezellige evenementen op ons sportpark. Hierover later meer. Uiteindelijk is er een mooi bedrag van bijna 300 euro opgehaald, dit is een mooi begin. De tussenstand is te volgen op de website. De accommodatie commissie van de voetbal is ook druk bezig dit zichtbaar maken op het sportpark.


Eerste artikel website deel Nieuwbouw

19 mei 22:45  Hier komen de nieuwsberichten over de nieuwbouw van SC Elshoutmeer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!